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Les nouvelles du marché

Découvrez dans ces nouvelles du marché de Léguriviera Groupe pour le mois d’octobre, les fruits et légumes qui vont inspirer vos plats de saison. Par exemple la pomme chasse, la courge muscade ou l’artichaut épineux et bien d’autres à découvrir ici et disponible sur notre shop en ligne.

www.leguriviera-groupe.ch

Les nouvelles du marché en vidéo

L’Echo des saveurs

Echo des saveurs – the group’s magazine, whose name is reminiscent of a famous comic strip and there the comparison ends, deals with our passion for gastronomy and our partners and professionals with whom we share this same pleasure of good taste.

Echo des saveurs – the group’s magazine, whose name is reminiscent of a famous comic strip and there the comparison ends, deals with our passion for gastronomy and our partners and professionals with whom we share this same pleasure of good taste.

“Signature” recipes

The signature dish is by definition the dish that embodies the values and style of a chef, it is a sort of “identity piece” that speaks volumes about its author.

Romain_Peillereau

Romain Paillereau, chef at La Pinte des Mossettes restaurant

« My cooking is intuitive, guided by encounters, emotions and memories »

beef chuck, celery, spicy juice, orange.

  • 17/20 Gault & Millau
  • 1 * Michelin

Mirto_Marchesi

Mirto Marchesi, chef at the Chalet d’Adrien in Verbier, Switzerland

« Learn from the work of others, make your own way through encounters and new horizons »

semi-cooked salmon with lemon butter, quinoa and seasonal vegetables

  • 17/20 Gault & Millau
  • 1 * Michelin

DSCF5395 1-2

Benoît Carcenat, meilleur ouvrier de France 2015, directeur/chef du Valrose à Rougemont

Dans ma cuisine, je cherche à raviver des sentiments, des bribes d’émotions. Chaque association que je crée est née d’un instant, d’une impression, d’un lieu, d’un moment qui sont les sources
de mon inspiration »

Volaille suisse, poireau à la flamme, Chartreuse, kimizu, thé matcha, tuile craquante.

    • 17/20 Gault & Millau

“Signature” recipes

The signature dish is by definition the dish that embodies the values and style of a chef, it is a sort of “identity piece” that speaks volumes about its author.

Romain_Peillereau

Romain Paillereau, chef at La Pinte des Mossettes restaurant

« My cooking is intuitive, guided by encounters, emotions and memories »

beef chuck, celery, spicy juice, orange.

  • 17/20 Gault & Millau
  • 1 * Michelin

Mirto_Marchesi

Mirto Marchesi, chef at the Chalet d’Adrien in Verbier, Switzerland

« Learn from the work of others, make your own way through encounters and new horizons »

semi-cooked salmon with lemon butter, quinoa and seasonal vegetables

  • 17/20 Gault & Millau
  • 1 * Michelin

DSCF5395 1-2

Benoît Carcenat, directeur/chef La Table de Valrose à Rougemont

« Dans ma cuisine, je cherche à raviver des sentiments, des bribes d’émotions. Chaque association que je crée est née d’un instant, d’une impression, d’un lieu, d’un moment qui sont les sources
de mon inspiration »

Volaille suisse, poireau à la flamme, Chartreuse, kimizu, thé matcha, tuile craquante.

    • 17/20 Gault & Millau

Croquez les saisons

Meet the producers and their seasonal products. This series opens the doors of our local producers’ estates. Together we share the respect of nature and the course of the seasons. It is up to us to transport these local products, when they are ripe, by the shortest route, from the field to the plate.

Gérard et Maxime Brönnimann- poireaux

The leeks of Gérard and Maxime Brönnimann

Michel Losey_poire à Botzi

The Pears of Botzi by Michel Losey

Vincent Keuffer_betteraves

The beets by Vincent Keuffer

Maurice Dussex

The asparagus by Maurice Dussex

Mathias Faeh_kiwis - copie

The kiwis by Mathias Faeh

Betrand Cheseaux_pommes

The apples by Bertrand Cheseaux

Loraine Mange- fraises

The strawberries by Loraine Mange

Jean Zwygart-carottes

The carrots by Jean Zwygart

Roland Stoll_tomates - copie

Les choux rougesde Roland Stoll

Nos producteurs de saveurs en vidéo

Grâce à eux, nous mettons à disposition de nos clients les ingrédients qui vont donner toutes leurs saveurs aux plats les plus courants comme aux plus exigeants.
Nous avons le plaisir de vous présenter Pierre-Alain Messeiller , maraîcher à Orny (VD). Qui produit pour nous actuellement de la dent de lion..

Media

Throughout the year, the news of Léguriviera Groupe is enriched. Notably through social networks, but also through the treatment of the French-speaking media. You will find here the main topics that concern our group, but not only. Our constant monitoring of current events also leads us to regularly share information on the spot. Do not hesitate to share.

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